FroerupAndelskasse.Models.Image

Hellere gode favorable priser og kapital til vækst – end et nyt stort flot domicil!

Tiden viser vejen for Frørup Andelskasse – det er nogle gange godt at skynde sig langsomt!

Kære andelshavere og kunder i Frørup Andelskasse

Andelskassen meddelte i en nyhed den 26. juni 2023, at vi stod overfor en flytning af andelskassens domicil pga. pladsmangel, da vores grund på Sportsvænget 2, Frørup er for lille til at bygge mere på.

Direktør Jesper Hansen fortæller her om beslutningen.

Bestyrelsen og direktionen har siden juni arbejdet intenst på at finde den rigtige løsning, som både er økonomisk forsvarlig og holdbar som arbejdsplads.

Vi ønsker som det væsentligste, at vores andelshavere og kunder altid har gode vilkår i andelskassen, hvilket sker igennem en favorabel rente- og gebyrpolitik.

Herudover har det for bestyrelse og direktion været afgørende, at andelskassens stærke kapital fastholdes og udvikles så vi sikrer, at vi altid kan støtte op om vores kunders finansielle behov.

På medarbejderområdet har vi oplevet et større og større ønske om at benytte sig af hjemmearbejdsplads nogle dage om ugen, hvilket betyder at behovet for faste arbejdspladser til alle medarbejdere i Frørup bliver mindre.

Derfor er bestyrelse og direktion nået frem til, at den rigtige og bedste løsning for andelskassen er at blive hvor vi er, nemlig på Sportsvænget 2 i Frørup.

Fremtiden bliver en moderne og fleksibel arbejdsplads, hvor medarbejderne både arbejder i Frørup og hjemmefra, alt efter hvilke opgaver der skal løses, og kunderne kan fortsætte med at have favorable priser.

Vi investerer nu i bedre faciliteter i ejendommen, så vi kan blive i vores nuværende lokaler i en lang årrække.

Hvis du har spørgsmål til vores plan, er du velkommen til at kontakte direktør Jesper Hansen på telefon 65 43 25 34.

Venlig hilsen

Frørup Andelskasse

Søren Johannesen                          Jesper Hansen
Bestyrelsesformand                        Direktør