Om Frørup Andelskasse

Frørup Andelskasse tilbyder finansielle løsninger til private, samt små- og mellemstore virksomheder i lokalområdet.

Når vi skriver 2019 er det andelskassens 100 års jubilæum.

Derfor er der skrevet en ny bog om andelskassens historie, og du kan læse den lige her:

Andelskassens historie startede i 1919, og i 1994 blev den første bog om vores historie skrevet:

Og det er med stolthed i stemmen vi introducerer vores præsentationsvideo. Vi synes selv den giver et godt billede af, hvad Andelskassen står for og hvem vi er.

D. 21. marts 1919 blev der i Frørup Mejeris lokaler afholdt stiftende generalforsamling for Frørup Sogns Andelskasse, som på stiftelsesdagen havde hele 182 medlemmer. Det er 100 år siden, og andelskassen er vokset betydeligt siden da. Vi er 19 medarbejdere, 3.342 andelshavere, og vi har en egenkapital på 217 mio. kr. pr. 31. december 2018.

Frørup Andelskasse er i dag et af Danmarks mest solide pengeinstitutter, og vi lægger fortsat stor vægt på at støtte op om lokalområdet. Siden 1970 har vi geografisk ligget på adressen Sportsvænget i Frørup – et stenkast fra Svendborg Landevej, 5 kilometer fra Ørbæk og 10 kilometer fra Nyborg.

Frørup Andelskasse er et 100 % selvstændigt pengeinstitut underlagt lov om finansiel virksomhed. Det bemærkelsesværdige ved os som andelskasse er lighedsprincippet i vores ejerforhold. Hver andelshaver har én stemme på generalforsamlingen. Dertil kommer, at andelskassens overskud kommer samtlige vore kunder til gode i form af en særdeles fornuftig rente – og gebyrpolitik.

Froerup Bygning

Interesseret i at blive kunde?

Ring på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Kontaktoplysninger