Privat kunde

Hvad enten du foretrækker selv at styre slagets gang eller ønsker vejledning, er vi klar til at hjælpe dig med at holde styr på din daglige økonomi.

For nogen er det ingen sag at holde styr på husleje, pension & forsikringer, madbudgetter osv. mens andre måske godt kunne bruge en hjælpende hånd til at få et bedre overblik.

Hvis du ønsker hjælp, står vi klar til at rådgive dig. Vi udarbejder sammen et budget, så du kan være sikker på, at der altid er penge til at betale regningerne på din konto. Vi kan også hjælpe med at oprette betalingsservice så du ved, at regningerne bliver betalt til tiden – også dem du måske selv havde glemt!

Vores mobil- og netbank gør det nemt for dig, der gerne vil styre tingene selv, og som har brug for hurtigt at kunne få adgang til, og overblik over dine konti - også selvom du er på farten.

Det vigtigste for os er, at du føler, at du er i trygge hænder, og at du, med eller uden vores hjælp, har styr på din daglige økonomi.

Har du brug for at drøfte noget med Frørup Andelskasse kan du finde en rådgiver via linket:

Medarbejdere
IMG 6922

Rådgivning prioriteres i Frørup

Derfor giver vi gerne en hjælpende hånd, og sammen kan vi skabe et overblik over din økonomi.

Som kunde i Frørup Andelskasse, har du naturligvis din egen personlige rådgiver, som du altid kan kontakte. Din rådgiver kender dig og din økonomi, så du ved, at du altid er i gode hænder, uanset hvad din henvendelse drejer sig om.

Din personlige rådgiver hjælper dig med at tilrettelægge din økonomi, så du kan realisere dine fremtidsplaner. Går du med planer om at skifte job, kan vi hjælpe dig med at få overblik over de økonomiske konsekvenser, og har du svært ved at gennemskue din pensionsordning eller dine forsikringer hjælper vi også gerne.

Hvad enten du overvejer at købe drømmehuset eller har brug for investeringsråd, er du velkommen til at booke et møde med din rådgiver.

Skulle du være interesseret i at læse om vores forskellige lån kan du finde en oversigt her

Handshake

Lidt om kort, valuta, og "hvad gør jeg..."

Herunder finder du links til forskellige emner der har relation til kort og internethandel, valuta, samt hvad du gør hvis:

  • du skal have dit kort spærret
  • eller hvis du har indsigelser til en eller flere transaktioner på dit kort
Kort I Pung

Digital adfærd

Når man færdes på internettet skal man altid være påpasselig med at trykke på alt der bliver vist enten på hjemmesider, sociale medier eller som kommer ind på ens e-mail.

Ud over at være påpasselig når man færdes på internettet skal man også tænke over hvad der bliver sendt til ens mobil via en SMS. For lige som på internettet kan man også blive narret til at trykke og eventuelt udlevere sine oplysninger via en SMS.

Vi hører jævnligt at vores kunder modtager en e-mail eller SMS, der udgiver sig for at være fra en virksomhed eller myndighed. Det er ofte snyde beskeder, som har til formål at lokke personlige informationer ud af dig. Vi hører også om tilfælde hvor man bliver ringet op og forsøgt franarret oplysninger.

Svindlerne bag beskeden vil bruge informationerne til at få adgang til din computer, netbank eller personlige oplysninger.

Vores råd er derfor:

Vær kritisk og tænk før du klikker og udlevere aldrig dine personlige koder!

Læs evt. mere om digital sikkerhed på Nets hjemmeside.

Nets
Digital Adfaerd
GITTE WEB

Gitte Andersen

Rådgiver

post@froerupandelskasse.dk
+45 65 43 25 24

THOMAS WEB

Thomas Pedersen

Rådgiver

post@froerupandelskasse.dk
+45 65 43 25 48