Leasing

Frørup Andelskasse er som Opendo partner en del af et samarbejde, der har til opgave at sikre, at Frørup Andelskasse kan tilbyde leasing til deres kunder.
Med nytænkning og innovativ produktudvikling, ønsker vi at give vores kunder et unikt produktudvalg, på de bedst tænkelige vilkår som er tilpasset kundens behov.

Opendo er et sektorselskab som er stiftet af 15 pengeinstitutter og ét forsikringsselskab og til sammen repræsenterer de over 2.500 rådgivere.
Det giver os en helt unik mulighed for at kunne udvikle og tilpasse os markedet i forhold til netop de løsninger vores kunder efterspørger.

Opendo
Opendo Logo Darkest Green

Erhvervsleasing

Attraktive leasingløsninger til næsten alle typer af aktiver – står I med et behov for udskiftning, opgradering eller entrere I et helt nyt forretningsområde, hvor der er en anlægsinvestering, så er leasing en oplagt mulighed.
Find din rådgiver her.

Fordele ved erhvervsleasing:

 1. Frigør likviditet
  Med leasing frigøres likviditet frem for at binde den i et lån/køb. Denne likviditet kan f.eks. bruges på  mere værdiskabende køb eller ansættelse af mere mandskab.
 2. Fuld brugsret
  Du har fuld brugsret til det leasede udstyr og mulighed for udskiftning af udstyr.
 3. Intet momsudlæg
  Din virksomhed har intet momsudlæg af anskaffelsessummen, da vi afregner leverandøren inkl. moms. Du betaler kun moms af dine leasingydelser, som også er fuld fradragsberettiget i jeres momsregnskab.
 4. Skattefradrag
  Hele leasingydelsen kan trækkes fra i skat, da det er en driftsomkostning.
 5. Få omkostninger
  Der er ingen omkostninger til tinglysnings – eller stempelafgifter og kun en lille udgift til et dokumentoprettelsesgebyr.
 6. Fleksibilitet
  Leasing er en fleksibel finansieringsform og med en fast, månedlig ydelse, der tilpasses din virksomhed, får du større sikkerhed i budgettet i mange år frem.
 7. Frihed
  Du bestemmer selv hvilket mærke og udstyr, du vil lease. Pengeinstituttet er uafhængige af leverandører. Ønsker du at lease en varebil, har du også adgang til flådepriser fra bilimportører.
Gravemaskine

Fordele ved erhvervsleasing igennem Frørup Andelskasse

 1. Vi kender dig og din virksomhed, og kan derfor hjælpe med at finde de bedste løsninger til sammensætning af virksomhedens finansiering.
  1. Førstegangsydelse der beskytter din likviditet og er afstemt med dine muligheder for skattefradrag.
  2. Leasingydelser der balancerer i forhold til aktivets indtjeningsevne og dine øvrige investeringsplaner.
 2. Du skal kun tale med én rådgiver om al finansiering, uanset om det er et vækstscenarie eller der er behov for ændringer/lempelser i perioder med svingende omsætning.
 3. Frihed og råderum, da Frørup Andelskasse er uafhængig af importør/mærker. Derfor kan du frit vælge leverandør.
 4. Fleksibel leasingramme, så der løbende kan laves udskiftninger. Det betyder at din virksomhed altid har den kapacitet som den behøver til rådighed.
 5. Vi har mulighed for at frigøre likviditet til din vækst gennem Sale And Lease Back på de aktiver du selv ejer.
 6. Samler du al din finansiering, giver det et større overblik samt flere muligheder.
IMG 6922

Fleet Management - Firmabiler til erhverv

Vi kan via en henvisning til Opendo, få tilbud på en fuld fleet management pakke på jeres næste firmabil.
Find og tag fat i din rådgiver her.

Fordele ved fleet management:

 • Kend dine udgifter.
 • Let din daglige administration igennem Opendos Leasing Pro modul.
 • Få adgang til attraktive flådepriser på ALLE mærker og modeller.
 • Personlig rådgivning.

Flådemodul til erhvervskunder
Med Opendos Flådemodul, Leasing Pro, er det nemt at få et overblik over bilflådens forbrug, udgifter og aktive bestillinger. Ligeledes er det muligt for flådeadministratorer at godkende medarbejdernes bilbestillinger direkte i Leasing Pro.

Det kan godt være en udfordring at finde rundt i udstyrspakker, beregninger og bilpolitik, når man sidder og skal konfigurere sin nye firmabil. Derfor kan du som bilbruger, selv gå ind og konfigurere din nye firmabil. Rammerne for din virksomheds bilpolitik er allerede tilknyttet din bruger, så du hele tiden ved hvilke betingelser, der gælder for dig.

Vognpark