Hør om vores ungdomskoncept

Unge

Som ung er der mange ting at tage stilling til. Vi hjælper dig med at bevare det forkromede overblik.

Forsikringer, fagforening, A-kasse og SU. Der er mange nye ting, du skal forholde dig til, når du fylder 18 år. Hvad enten du skal til at flytte hjemmefra, starte på uddannelse eller gerne vil ud at rejse, er det vigtigt, at du har overblik over din økonomi – og det kan vi hjælpe med!

Vi er klar med rådgivning og sparring, uanset hvordan din situation ser ud. Vi kan f.eks. hjælpe dig med at få overblik over dine udgifter, og oprette en budgetkonto til dig, så der altid er penge til at betale regningerne. Vi kan oprette netbank, så du kan klare dine pengesager når og hvor du har lyst. Er du i tvivl, om du har råd til at flytte hjemmefra eller tage ud at rejse, er du også velkommen til at ringe og snakke med din rådgiver, så dine planer bliver afstemt med din økonomi. Frørup Andelskasses Ungdomsboliglån kan være din løsning, når du skal flytte.

De fleste studerende kan skrive under på, at det kan være en udfordring at få økonomien til at hænge sammen, når man er på SU – derfor har vi nogle ekstra fordele til dig, der er under 30 år. Du kan f.eks. få gratis Visa/Dankort og Mastercard Debet, og du kan få en Ungdomskonto med gode renter.

Du kan desuden nyde godt af en række andre tilbud, som gælder for alle kunder i Frørup Andelskasse. F.eks. gratis netbank og mobilbank, og ingen gebyrer når du hæver penge i fremmede hæveautomater.

Udover finansiering skal din bolig og dit indbo også forsikres. Vi samarbejder med Privatsikring, hvor en assurandør gerne vurderer dine forsikringsbehov og giver dit et tilbud.

Unge Mennesker

Hvad tilbyder Frørup Andelskasse de 18-29 årige?

Ungdomskonto
Lønkonto/opsparing til unge under 30 år. Der kan udstedes kort til kontoen.

Ungdomskonto m. kredit
Lønkonto med tilknyttet kassekredit til unge under 30 år.

Ungdomsboliglån
Lån til køb af bolig eller indskud i lejlighed.

  • Er du på vej hjemmefra eller til en ny bolig, så lad os regne på det.
  • Alle Frørup Andelskasses kunder fra 18-29 år kan søge om et Ungdomsboliglån, når du skal flytte hjemmefra eller skifte bolig.
  • Lånet kan bruges til indskud i en lejlighed eller til køb af bolig.
  • Du er samtidig sikret, at du i min. 5 år har de gode vilkår. Hvis du køber bolig som 23-årig vil de attraktive vilkår være gældende til du fylder 30 år - og hvis du køber bolig som 27-årig er de attraktive vilkår gældende indtil du fylder 32 år. Herefter laves lånet om til almindelige vilkår.

Kontakt os, så kan vi regne på hvad du har råd til i din økonomi.

Psssst... Husk også at tænke på forsikring. Vores samarbejde med Privatsikring, bevirker at vi kan få en assurandør til at vurdere forsikring af din bolig og andre værdier.

Du kan også finde vores attraktive lån til unge kunder i vores prisbog.

Hus Og Noegle
GITTE WEB

Gitte Andersen

Rådgiver

post@froerupandelskasse.dk
+45 65 43 25 24

THOMAS WEB

Thomas Pedersen

Rådgiver

post@froerupandelskasse.dk
+45 65 43 25 48