Som erhvervskunde er du i gode hænder hos os

Frørup Andelskasse har eksisteret i over 100 år, og vi har altid haft meget tæt tilknytning til områdets landbrug, såvel som mange små og mellemstore lokale virksomheder. Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at give vores erhvervskunder den bedste rådgivning, uanset hvilket erhverv der er tale om.

Vores finansieringsløsninger tager udgangspunkt i enten DLR Kredit eller vores egne låne- og kreditordninger, og vi tilbyder bl.a. driftskredit, maskinlån og ejendomslån, ligesom du med Netbank erhverv nemt kan behandle lønninger, overføre penge til udlandet, og oprette fælles indbetalingskort.

Mark Med Baggrund

Rådgivning

Som erhvervskunde i Frørup Andelskasse er du sikret kompetent og personlig rådgivning af vores veluddannede erhvervsrådgivere.

Vi har altid haft stærk tilknytning til det lokale erhvervsliv, og vi har derfor masser af erfaring at trække på. Du får en personlig rådgiver, som er klar til at hjælpe dig, og som du altid er velkommen til at kontakte.

Som et mindre pengeinstitut har vi korte beslutningsveje, der gør os i stand til at træffe hurtige beslutninger.

Vores finansieringsløsninger tager udgangspunkt i dine regnskaber, virksomhedens idegrundlag og en vurdering af dine aktiviteter (ejendom, jord, maskiner mv.).

Ønsker du at snakke med os, så kontakt os for at aftale et møde.

Følg nedenstående links hvis du vil vide mere om dem vi samarbejder med.

Pen Og Lommeregner