Udskiftning af Visa/Dankort i 2012

I 2012 skal alle Visa/Dankort udskiftes. Derfor vil du få tilsendt et nyt kort inden udgangen af den måned, hvor dit gamle Visa/Dankort udløber.

Alle Visa/Dankort har udløbsdato en måned i 2012. Det betyder, at samtlige Visa/Dankort skal udskiftes i løbet af året.

Har du et Visa/Dankort, vil du derfor få tilsendt et nyt kort inden slutningen af den måned, hvor det gamle kort udløber. Det nye kort vil have den samme PIN-kode som dit gamle kort, men det får et nyt kortnummer.

Hvis du har fået nyt kort i efteråret 2011, vil dit kort være gyldigt til 2015, og du vil derfor ikke skulle udskifte dit kort.

I forbindelse med udskiftningen af dit kort, skal du være særlig opmærksom på følgende:  

 • Husk at aktivere dit nye kort hurtigst muligt
  Du skal have aktiveret dit nye kort hurtigst muligt. Hvis du ikke aktiverer det nye kort, bliver det spærret ca. tre uger efter modtagelsen. Bemærk, at du heller ikke kan benytte dit gamle kort, efter det er udløbet.

 

 • Husk at ændre kortnummer, hvis du er tilmeldt abonnementer via nettet
  Det nye kort har et nyt kortnummer, derfor skal kortnummeret opdateres, hvis du har registreret dit kort til betaling af ordninger som Brobizz, tidsskriftsabonnementer, iTunes, automatisk optankning af mobiltelefoni eller lignende.

 

 • Husk at tjekke udløbsdatoen, hvis du skal på ferie
  Hvis du rejser på ferie, er det en god idé at tjekke udløbsdatoen på dit Visa/Dankort, så du sikrer dig, at dit kort ikke udløber, mens du er på ferie. Hvis dit kort udløber, mens du er bortrejst, skal du aktivere det nye kort, før du tager af sted.
  Hvis du er ude at rejse, når det nye kort bliver sendt til dig, og du ikke kommer hjem igen, før dit gamle kort er udløbet, skal du i god tid før bestille et nyt kort i andelskassen, så du kan nå at modtage det inden din afrejse.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os.