Investering

Få sammensat dine investeringer, så du får størst muligt udbytte.

Investering i værdipapirer er løsningen for dig, der ønsker et højere afkast end indlånsrenten på din almindelige opsparingskonto. Din rådgiver kan hjælpe dig med at få sammensat dine investeringer helt rigtigt ud fra din risikoprofil. Vi kan tilbyde dig enkle og overskuelige løsninger, hvor du kan investere i både aktier og obligationer ved køb af blot et enkelt værdipapir. Måske vælger du den stabile løsning med lav andel af aktier og accepterer samtidig et lidt lavere afkast. Du kan også vælge en løsning med højere aktieandel, hvor der typisk er større udsving men også muligheden for højere afkast.

Læs nærmere om de forskellige værdipapirer her.

Vi tilbyder flere forskellige investeringsmuligheder:

  1. Investeringskonto FRI benyttes til investering af din frie opsparing
  2. Sparinvest benyttes til investering af din frie opsparing.
  3. Lokal Børneopsparing benyttes til dit barns børneopsparing.
  4. Lokal Puljeinvest benyttes til din pensionsopsparing.

I Netbanken kan du få adgang til Investeringsguiden, som bruges til at lave din egen, personlige investeringsprofil. Vi har også udarbejdet en guide som hjælp til at udfylde Investeringsguiden.

Nedenfor kan du læse nærmere om de forskellige muligheder.

Frørup Andelskasse samarbejder med investeringsforeningen Sparinvest, som er den ældste og en af de største investeringsforeninger i Danmark. Sparinvest har i mange år leveret nogle af markedets bedste afkast. Modsat de fleste investeringsforeninger, er Sparinvest en uafhængig investeringsforening. Det betyder, at den primære opgave er, at sikre medlemmerne det bedst mulige afkast.

Frørup Andelskasse har vedtaget en Politik for bæredygtig investering, som beskriver hvordan andelskassen tilbyder investeringsprodukter og samtidig opfylder de krævede bæredygtighedshensyn.

Investering af børneopsparingen i værdipapirer er i dag helt naturlig. Det sker for at opnå et tilfredsstillende afkast af opsparingen. Det foregår via Lokal Børneopsparing, som er en puljeinvestering. Du slipper for besværet med at købe dine egne værdipapirer men får alligevel afkast i forhold til resultatet i investeringspuljen. Der er flere forskellige puljer at vælge imellem.

Endelig samarbejder vi med Lokal Puljeinvest, hvor vi tilbyder at investere din pensionsopsparing i puljer. Det er muligt at vælge imellem en række forskellige puljer, som dækker den investeringsrisiko du ønsker at påtage dig. Også her slipper du for besværet med at købe dine egne værdipapirer.

Finans Danmarks hjemmeside kan du sammenligne forskellige investeringsforeningers resultater gennem flere år. På morningstars hjemmeside kan du få mere information om investeringsforeningernes indbyrdes rangering. Euroinvestor er et dansk investeringssite, hvor du kan se kurser på aktier, obligationer og valuta - og deltage i sidens debatforum.  

Nedenfor finder du links til de sider, der er nævnt i teksten.

Sparinvest Scaled

Euinvestor Scaled

 Morningstar Scaled

 

 

 

Interesseret i at blive kunde?

Du kan starte med at søge her eller ringe på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Interesseret i at blive kunde? Kontaktoplysninger