Vilkår for brug af hjemmesiden

Frørup Andelskasse står inde for, at de oplysninger du finder på andelskasses hjemmeside er korrekte. Alle oplysninger på hjemmesiden er udelukkende til orientering og skal ikke forstås som egentlige tilbud på andelskassens produkter.

De oplysninger der indsamles igennem hjemmesidens mailsystem (kontaktformular) behandles fortroligt, og oplysningerne bruges udelukkende til at svare fyldestgørende på kundens forespørgsel. Al håndtering af personoplysninger er beskyttet i overensstemmelse med Lov om Behandling af Personoplysninger, Lov om Finansiel Virksomhed, Datatilsynets anbefalede retningslinjer samt Frørup Andelskasses generelle forretningsbetingelser.

Oplys ikke fortrolige oplysninger som CPR-nr. og kontonummer i kontaktformularen på hjemmesiden eller i almindelige mails - brug i stedet beskedsystemet i webbanken.

Alle medarbejdere i andelskassen har tavshedspligt, og må derfor ikke uberettiget videregive personlige oplysninger til tredjemand.

Frørup Andelskasse kan ikke stå til ansvar for indholdet af de tredjemands hjemmesider der linkes til via andelskassens egen hjemmeside.

Frørup Andelskasse forbeholder sig ejendomsret, copyright, varemærkeret og enhver anden immaterialret til al materiale på hjemmesiden.  

Interesseret i at blive kunde?

Du kan starte med at søge her eller ringe på 65 43 25 50 og få en snak med en af vores rådgivere.

Interesseret i at blive kunde?

Find din rådgiver...

Her finder du kontaktoplysninger på alle medarbejdere i Frørup Andelskasse.

Interesseret i at blive kunde? Kontaktoplysninger